A Magyarság karácsonyi ajándéka az Igazság legyen

2018.10.12

A tegnapi hír arra késztet, hogy megkérjek mindenkit, aki - akár nyugati- akár ősi civilizációs, akár Szent Korona Tanos, akár Értékrendes, akár történeti-, akár történelmi alkotmányosságot valló -, saját lehetőségei szerint járuljon hozzá ahhoz, hogy a magyar emberek felelősséggel, a felkínált lehetőségek teljes ismeretében válasszanak 2019-ben önkormányzati- és EP képviselőt.

Ehhez

nyilvános érvütközetésre van szükség a két szembenálló társadalomszervezési paradigma (koreszme) - a föderalizmus és a konföderalizmus - között.

Mindannyiunk érdeke, hogy a politikai korrektséggel szemben zéró toleranciát gyakorolva ismerjék meg a magyar emberek a jelenlegi világválság okát, annak következményeit és az ok megszüntetésének eszközét, vagy eszközeit, valamint azok gyakorlati hatásának elemzésén keresztül.

Szeretettel kérlek, ha egyetértesz azzal, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba, tedd lehetővé, hogy minél többen ismerjék meg az egymással kibékíthetetlen (antagonisztikus) ellentétet képviselő koreszmék tényleges hatását a Magyarország, Európai- és a Világ élhetőségére.

Kérlek, kapcsolataid felhasználásával járulj hozzá ahhoz, hogy a Magyarság karácsonyi ajándéka az Igazság legyen, amit adventben a két koreszme képviselői nyújtanak át, egy nyilvános érvütköztetésen.

Az ajándékozás szervezését valakinek el kell végeznie. Te vagy az?

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.