Napló a politikai korrektséggel szembeni zéró toleranciáról

Tegnap már a tizedik ismeretlen ember állított meg gratulálva az utcán, mert ott volt a SzegedMa rendezvényen, vagy látott a tévében. Elmondták, hogy ők érezték, hogy valami van a migráció hátterében, és a kvótarendszer elrendelésének is van valami alapja, de csak most tudják meg, hogy mi az.

Szeptember 6-án a SzegedMa klubban előadást tartott ifj. Lomnici Zoltán a migráns kvótarendszerrel kapcsolatban. Előadásának vezérgondolata az volt, hogy a politikai korrektséget (vagyis a homályosítást, tények elhallgatását) el kell vetnünk, mert a választóknak tudniuk kell mindenről az igazságot, így arról is, hogy Brüsszel milyen végveszélybe akarja sodorni Magyarországot a kvótarendszer ránk erőltetésével.

Hozzászólásomban a politikai korrektség elvetésének szellemében megkérdeztem, hogy miért nem beszélnek a migráció okáról, vagyis arról, hogy az USA és a NATO terrorista háborúi űzték el hazájukból a menekülteket,és a Magyarország által is elfogadott Lisszaboni Szerződés ad lehetőséget a kvóta elrendelésére.

Ezt a hozzászólást rögzítette a szegedi egyik tv-állomás és tette fel műsorára. A megszólítók vagy a rendezvényen voltak, vagy ezt a tv-műsort látták és gondolták tovább.

Mától kezdve csaknem minden nap jelentkezek 11 óra körül a Facebook-on "Félóra az erkélyen" című élőadás-sorozattal. Állandó téma a szemellenzők elemzése lesz az aktuális napi hírek alapján. Az elemzéseken összehasonlítom a tárggyal kapcsolatos - föderatív (Szent Korona Tan, történeti alkotmányosság, gazdaságközpontúság, nyugati civilizációs) és ...

Fordulópont a nukleáris fegyverkezésben: olyan veszély jöhet, ami alapjaiban változtathatja meg az Egyesült Államok külpolitikáját

A mai legfontosabb, nemzetközi kihatású belpolitikai eseménye az EU-tagságunk fenntartása érdekében kezdeményezett két népszavazás-kezdeményezés:

Búcsú

2022.08.07

Tegnap 8-an búcsúztak el tőlem a "Tovább - személyes jelenlétem nélkül" elnevezésű találkozón. https://youtu.be/iQp3foq7iB4

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.