Búcsú

2022.08.07

Búcsú

Tegnap 8-an búcsúztak el tőlem a "Tovább - személyes jelenlétem nélkül" elnevezésű találkozón. https://youtu.be/iQp3foq7iB4

Kilencen voltunk. Maegy élő FB-n elbúcsúztam mindannyiótoktól: https://youtu.be/pkucxtOCPBQ.

Takács Feri fog Téged is megkeresni a Szent Korona Értékrend nevében. Kérlek, fogadd szeretettel.

Az eddigi utolsó levélváltásom Ferivel:

Kedves Jóska Bátyám!

Az első tanulmány alapvetés.

Ennek is eljött az ideje. Az eszköztárat, az érvrendszerünket folyamatosan bővíted. Ennek kifejtésére szánod a nagy nyilvánosságtól visszavont időd, amit már nem a gyulák operatív munkájának megszervezésével, hanem a rendelkezésedre álló tudás írásba foglalásával fogsz tölteni.

A mai 2 órás találkozónk végére a "seregszemlére", a tábori rákérdezésre= ki jön? kik jönnének?, még mindenképpen kérek időt.

A fürkészek 32 fős csoportján kívül kinek küldhető konkrét meghívó?

A szalára érkezés ugyanúgy megbízói aláírásokkal történik.

A "táborozóknál" is követelmény legyen ez?

Ibolyával beszéltem. Étel szállás tekintetében nyugodtak lehetünk. A "szemináriumi" résztvevők számát ( + - 1-2 fő) augusztus 11-ével zárjuk le. A szala létszáma 18-ig lesz nyitott, már ami az étkezési létszámot illeti.

Ma este tehát tájékoztatom a hallgatóságod / a napirendi pontjaid után / az újabb és személyes találkozásaink lehetőségéről.

Erőt, egészséget, a Teremtő áldását kérem a közös munkánkra.

Áldás! Takács Feri

___________________

Kedves Feri!

Jól érzed, hogy mit kell tennem, amíg bírom.

A Nagyszala határozatainak elfogadása történelmi jelentőségű. Kiállás mellette felelősségvállalást jelent. Ezért nem "pofavizit", vagy "traccsparti". Csak az legyen ott, aki ezzel tisztában van! Nem népgyűlés, nem hőzöngés a jelenlegi helyzet miatt, hanem abban való remény, hogy ismét szabadok leszünk, hatálytalanítva Gézáék hazaárulásának köszönhetően ránk kényszerített történeti alkotmányosságot.

Remény, ami több, mint optimizmus: azt érezzük, hogy Isten mellettünk van. Ne legyünk kénytelenek azt mondani, amikor már késő, amt József Attila a Töredékben: "Egész életemben Istent kerestem, és nem vettem észre, hogy itt áll mellettem."

Heller Ágnes azt mondta a kilencvenes évek derekán, hogy a holokauszt folyamatos emlékezetével állandósítani kell a gójokban a lelkiismeretfurdalást.

Olyan emléklapot kell adni mindenkinek, aki megjelenésével a Pusztaszeri Nagyszala mellett áll, ami ébren tartja a lelkiismeretet, kizárja a lelkiismeretfurdalást. Csatolok egy javaslatot, kérlek, egészítsd ki úgy, hogy az személyre szóló legyen.

Akik nevét átküldöd 18-án, azoknak az általad kiegészített emléklapot kinyomtatom. Ezeket csak azok kapják meg, akik ott vannak Pusztaszeren Jézus Király Napján. Postázva, vagy Fürkészekkel közvetítve nem kézbesíthető!

Csatolom a teljes címlistát xlmx-ben. Lesznek olyanok, akik nem válaszolnak, és olyanok is, akik kifogást keresnek a távolmaradásra. Velük - javaslom - ne foglalkozz.

Áldás!

Jóska bátyád

____________________

Áldás!

Halász József