Egy nem kedves hangú levél

2017.10.10

Most azok is, akik látszólag a Szent Korona Értékrend követőiként mellettem állnak, "a kereszténység védelmében jól megmondta Semjén!" heurékázással örvendeztek a vasárnapi nyilatkozatnak[i].

Egy ok következménye a nem kedves hang.

Ez az, ami megkérdőjelezi Küldetésem eredményességét.

Az tény, hogy Semjén Zsolt, "köztiszteletben álló személy" és az ilyenekkel - Vona Gábor értékelése szerint - kibékíthetetlen ellentétben állok. Vagyis nem vagyok "köztiszteletben álló személy", ezért a Jobbik (és a többi párt) számára felvállalhatatlan személyem. Ennek következtében a hivatalos (fősodratú) média engem semminek néz. Ebből ered, hogy azok az emberek sem tartják mérvadónak véleményemet, akik "keresik a megoldást", akik "nemzeti érdekeket" akarnak érvényesíteni, akik a Szent Korona Országát hirdetik, akik a Lélek Fénye hatását várják.

A Semjén-nyilatkozatra olvasott vélemények után egy pillanatig feleslegesnek éreztem minden eddigi munkámat, és értelmetlennek minden továbbit.

Viszont egy kiskunhalasi embertől (aki már legalább egy éve nem írt nekem egy sort sem) levelet kaptam, amelyben mintegy refrénként ezt írta: NEM BENNED VAN A HIBA!

Aztán megfogalmazódtak bennem a következő nem kedves hangú (sőt: durva) gondolatok:

1. Aki nem fogadja el, hogy az Isteni Iránymutatás közvetítése a Küldetésem, az BÚJJON AZ ANYJA VALAGÁBA!

2. Aki a történelmi alkotmányossággal (azaz a megosztottság dogmájával) hazudja létrejönni a Szent Korona Országát, az MENJEN A PICSÁBA!

3. Aki a "köztiszteletben álló emberek" (megmondó-emberek) véleményével akarja megerősíteni az általam elmondottakat, és ha ez a megerősítés nincs meg, elsiklik gondolataim felett, az KERESSEN EGY SZABADKŐMŰVES SEGGET ÉS NYALJA KI!

A "nem kedves hang" oka:

2017. október 8-án, vasárnap Semjén Zsolt beszólt Navracsics Tibornak Soros miatt.

"Mellesleg" megemlíti, hogy a szabadkőművesek támadásának idejét éljük. Ez a megjegyzés viszont a politikai korrektség iránti részleges (és nem "zéró") tolerancia jegyében született. Egyrészt a diktatúraváltás óta hatalmat gyakorló kormányokat felmenti a felelősség alól, azt sugallva, hogy a Lisszaboni Szerződés II. rész 80. cikke nem a szabadkőművesség támadásának adna lehetőséget. Másrész a megosztáson alapuló nyugati civilizációt támogató zsidó-kereszténység és a közszabadságot hirdető kereszténység közé egyenlőségjelet tesz, mintha 973-ban Ottó nem a péteri-páli istenhittel egyetértve a "nemzeti ego felszámolásával" alakította volna meg a föderatív EU elődjét.

Kissé elkésett a "leleplezéssel" a miniszterelnök-helyettes úr, hiszen már 2015. szeptember 9-én a Medias-Presse.info közölte azt a nyilatkozatot[ii], ami a Soros-tervet megalapozta és jelen állapotig fajulását elindította. (A nyilatkozatot 2015. szeptember 5-én írta alá huszonnyolc európai szabadkőműves páholy, köztük a Magyarországi Nagyoriens is).

Amikor egyértelműen bizonyítható volt, hogy a szabadkőművesség emberellenes célja teljesül az EU migráns-politikájával, 2017. január 23-án a bizonyíték közreadásával hívtam fel a figyelmet erre, a várható következményekkel és a megoldással együtt[iii].

Ennek a szemléletnek a kiteljesedését jelenti a teljes elnyomást jelentő, föderalista Európai Egyesült Államok. Amikor Sigmar Gabriel német külügyminiszter az új francia elnök beiktatásával kapcsolatban nyilvánosságra hozta az Európai Egyesült Államok gyakorlati megvalósításának "menetrendjét", 2017. május 17-én bizonyítva láttam azt a tényt, hogy a szabadkőműves-elmélet elvesztette elmélet jellegét[iv].

Tudom, hogy nem mindenkit megsértettem meg. Akit nem, annak DOLGA VAN!

Kelt Szegeden, 2017. Magvető havának 10. napján.

Halász József

az Isteni Iránymutatás közvetítője

Ui. Természetesen, folytatom a "Zéró tolerancia a politikai korrektségnek" sorozatot. Aki akarja, olvassa, úgy ahogyan kérem a következő bejegyzésben. HJ


[i] Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is".

Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját.

... arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között.

Magyarország soha nem írt alá olyan szerződést az EU-val, hogy bárki megmondhatná, ki éljen Magyarországon.

... a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt "jakobinus, bolsevik verziója", és a "sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog", amely "szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat", és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni. Ezt Brüsszelből "személytelen, elszámoltathatatlan" bürokrácia irányítaná, különböző NGO-knak (nem kormányzati szervezeteknek) "átnyomva" a hatalmat.

... bár az iszlám nagy kultúra, nem része az európai civilizációnak, különösen nem a magyar kultúrának, amely "az iszlámmal szemben definiálja önmagát, mint a keresztény Európa védőpajzsa".

Példaként említette, hogy szerinte a német politika, amikor meghívta a migránsokat, először is "törvénytelen" volt, hiszen nem tartották be a dublini szerződést, másodszor "antidemokratikus", mert Angela Merkel kancellár nem kérdezte meg a német népet, hogy akar-e tömegesen együtt élni az iszlámmal és "inkorrekt" is például Magyarországgal szemben, de a migránsokkal szemben is.

Magyarország képvisel, hogy a segítséget kell odavinni, nem a bajt idehozni.

Semjén: Navracsicsnak tudnia kell, hogy kollégái Soros zsebében vannak - 2017. október 8., vasárnap (MTI)

https://mti.hu/Pages/News.aspx?newsid=718570&lang=hun&contnews=1&append=1&print=1

[ii] Immigration - Les obédiences maçonniques s'unissent pour imposer le grand remplacement

https://www.medias-presse.info/immigration-les-obediences-maconniques-sunissent-pour-imposer-le-grand-remplacement/38439/

[iii] A Trump-stratégia és a szabadkőművesek

https://szkertekrend.hu/indexi154.html

[iv] A szabadkőműves-elmélet elveszítette elmélet jellegét

https://szkertekrend.hu/indexi182.html

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.