El kell engednem

2018.10.26

Adventre kész lesz az önállóságra az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere. Ekkor el kell engednem, mint gyermekét a szülő, de akként is: figyelve, óvva. Ez a dolgom.

A jó hírt fokozatosan tettem közzé, tizenöt éve. A Küldetést a közvetítésre születésemmel kaptam.

Nemcsak azt bizonyítottam, hogy minőségileg fényévekkel felette áll a nyugati civilizáció koreszméjének ("A Lisszaboni Szerződés összehasonlítása a Gondoskodó Magyarországgal" - Szent Korona Értékrend Akadémia első fokozat munkaanyaga - 101 - 238. oldal), hanem azt is, hogy a mai magyar társadalom alkalmas a minőségi változásra ("Nemzetállam Magyarország a Nemzetállamok Európai Szövetségében").

Összesen tizenöt könyvben írtam le a rendszer alapjait és alkalmazásának feltételeit ("Veled Európa, de nélküled EU - életmű").

Ezzel a Magyar Küldetés minden feltétele teljesült.

Adventig a "stafírungot" teljessé teszem. Ez lesz a Szent Korona Értékrend ajándéka a magyarságnak és - mintaadásként - az emberiségnek.

Lesznek, akik (pártus-földi) betlehemi csillagként fogják kapni, lesznek, akik egy később kibomló életként. Olyanok is lesznek, akik nézni fogják, de csak később látják, és persze néhányan észre sem veszik.

Akik betlehemi csillagként kapják, továbbviszik a jó hírt és beragyogtatják vele a Világot.

Így lesz.

Halász József

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.