Ki viszi át?

2018.01.25

Remélem, van néhány magyar,

aki, ha létem végleg lemerűlt, erővel, megvilágosodással és kitartással rettenti tovább a keselyűt,

aki, megébredve meglátja, amit száz ezer őse szemével száz ezer éve néz,

aki, az érzelem és az értelem egységével, fogában tartva átviszi a Szabadság Szerelmét a másik partra, ahol az emberhez méltó jövő épül.

2025-ig tervezik Európát rabszolgatartó szövetségi állammá átalakítani.

Az ez évi magyarországi és a jövő évi EP választásokkal formailag meg fog erősödni az "atlanti" koreszme. Nincs olyan szervezett erő sem Magyarországon, sem Európában, amely a diktatúra továbbéltetését megakadályozhatná.

Tejfalussy András írja:

"Az élelmiszerekkel 1950 óta mérgezően túladagolt kálium érzelemmentesítő hatású is. A mérgező káliummal irtott nép nem lázad fel. A mérgező káliummal négy nemzedéken át folytatott mérgezés megszünteti a férfiak nemzőképességét. Minden a mérgeztetőké lesz."

Jakab Károly írja: "A változás a világkorszak hossza által meghatározott lépték szerint következik be."

Amíg a "mérgeztetőké" a hatalom, addig a mérgeztetést nem lehet megállítani, mert a mérgeztetés következménye az oknak.

Ha nem állítjuk meg a mérgeztetést (vagyis nem szűntetjük meg az okot), megszűnnek a nemzetek, a szabadkőművesek elérik céljukat, a "nemzeti ego nélküli" emberiséget, amit Merkel (Soros?, vagy mindkettő?) "nyílt társadalomnak" nevez.

Magyarország jelenlegi összes parlamenti (és parlamenten kívüli) pártja - akár nyíltan, akár látszólag ez ellen tiltakozva, de tetteikkel ezt követve - ezt az eszmét támogatja (Orbánék "az illedelmesen kopogtató" 3000 idegen, és a 30000 "állampolgársági kötvénnyel" hazát vásárló befogadásával azonossá váltak a "Soros által megvásároltakkal", és tették azokkal együtt hiteltelenné magukat minden éplelkű és épeszű ember előtt).

Ha ez a terv maradéktalanul megvalósul, akkor ez a Világkorszak terméketlen lesz, szabad emberiség helyett falanszter alakul ki.

Ez a terv nem fog megvalósulni, mert ellentétes a Teremtő akaratával, éppúgy, ahogyan 907-ben is az volt, ezért nem tudták a magyarságot nyomtalanul kiirtani, s most sem tudják.

Az emberiség emberként továbbéléséhez az szükséges, hogy legyenek olyan magyar emberek, akik elrettentik a kiirtásunkat tervező keselyűket, mert át fogják vinni - akár fogukban tartva is - a Szabadság Szerelmét a másik partra, ahol az emberhez méltó jövő épül!

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.