Köszönöm, hogy elfogadtad kinyújtott kezemet

2021.05.10

Ide helyezheted a címet

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik a Honvisszafoglalást cinikusan értelmezik, még úgy is, hogy ennek eszköze egy logikusan felépített Rendszerváltás. Sajnálom őket, mert nem hisznek Magyarország Feltámadásában.

Akivel egymás kezét fogva akarjuk Visszafoglalni Hazánkat, magunk közé hívjuk azokat is, akik most még sajnálatra méltók.

A Tudás Népévé emelkedésünkhöz a Teremtő megadta a feltételeket. Nekünk az a dolgunk, hogy a feltételek földi élettel teljenek meg.

Ehhez az erőt kell összevonni úgy, hogy sokan fogják meg egymás kezét ezzel a céllal.

Azután mérjék fel az egymás kezét fogó magyarok, hogy az erő mire elegendő: a Tudás szinten tartására, vagy a cél elérésére.

Ha a szinten tartás a lehetőség, akkor áttesszük utódainkra a Honvisszafoglalás terhét.

Ha elég az erőnk a Honvisszafoglalásra, akkor véghez visszük azt, egyszer s mindenkorra meggátolva a Magyarság és az Emberiség lelki-, szellemi- és testi elpusztítását.

Azért, hogy érezzük a kézfogás erejét, tudnunk kell egymásról.

Ezért kérlek, a "Részvételi nyilatkozaton" pontosítsd kézfogásunk minőségét és küldd el válaszként.


Részvételi nyilatkozat

Honvisszafoglaló (Rendszerváltó)

feladat végzésére

Alulírott becsületemre fogadom, hogy a Szent Korona Értékrend Iránymutatása és Irányelvei szerint, felelősséggel veszek részt településem Honvisszafoglaló (Rendszerváltó) tevékenységének végzésében.


1 Értelemszerűen kell kitölteni

2 A megfelelő választ alá kell húzni

3 Az egyéb Jézus-követő hit megnevezése

A SzKÉ minden magyar ember érdekeinek összehangolását végzi és a Csonkaországon kívüliek képviseletének helye a felsőház.

Áldás!

Halász József

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban a tatika1945@gmail.com címre! Köszönöm.