Meghívó

2017.10.17

A Kormányos Rendszer készítése a vártnál gyorsabban halad, hála annak, hogy a (sokszor segítő szándékot színlelő) visszahúzó (negatív) erők eddigi hatását megszűntettem és újratámadásukat kizártam.

Ennek köszönhetően az elképzelhető legnagyobb Karácsonyi Ajándékot adom a Magyarságnak: bemutatom az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszerének gyakorlati működését.

Ajánlom a bemutató előadást mindazoknak, akik meg akarják ismerni annak a koreszmének (paradigmának) az emberek és nemzetek érdekérvényesítést összehangoló hatását a mindennapi éltre, amely törvényszerűen felváltja a jelenlegi korszak emberek és nemzetek fölötti érdekérvényesítő rendszert.

Szeretném, ha az embereknek lenne egy összehasonlítási alapjuk a választások előtt a pártok választási programjainak értékelésére.

Amennyiben van olyan szervezet, amely nem "magyarkodik", hanem magyarul akar élni, az felvállalja a bemutatott rendszerrel a rendszerváltást.

Amennyiben vagy van olyan, vezetői képességekkel megáldott magyar ember, aki - porszemmé válva - képes felvállalni az Isteni Iránymutatás iránti alázatot, az megszervezi a rendszerváltást.

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.