Mi a választások tétje?

2018.03.05

Értelemszerűen most mindenki az országgyűlési választásokra figyel.

Azzal, hogy minden párt a jelenlegi félrabszolgatartó rendszer továbbélését támogatja, a választásnak nincs tétje. Akármelyik kerül hatalomra, a rendszer következményeit okozó diktatúra marad hatalmon[i].

Kulcskérdésként tüntetik fel a migrációt.

A magukat győztesnek remélő pártok vezetői a migrációval kapcsolatban a választásnak két, egymással ellentétes tétjét határozzák meg:

Orbán Viktor azt mondja, hogy ha az ellenzék győz, akkor bevándorló ország leszünk[ii].

(Ha a FIDESZ győz, akkor csak a "szalonképes" bevándorlókat fogadjuk be, akik pénzzel váltják meg állampolgárságukat? A nyugati civilizáció rákfenéjét, a gazdaságközpontúságot leplezi itt le Orbán Viktor.)

Semjén Zsolt ezt megtetézi azzal, hogy az ellenzék hatalomra jutása esetén veszélybe kerül a "keresztény kultúrkör"[iii]. (Azzal, hogy a zsidókereszténység és a kereszténység közé egyenlőségjelet tesz Semjén Zsolt, bakot lőtt: az ószövetségben megfogalmazott mózesi átok megosztja és ezzel támadhatóvá teszi a Jézusi tanítás követőit.)

Vona Gábor szerint a jelenlegi kormánypártok győzelme esetén Magyarország kivándorló ország lesz. Lehetőséget lát arra, hogy a bevándorlás megakadályozásával együtt lehessen gátat vetni a bevándorlásnak. "A Soros-terv mellett az Orbán-terv is veszélyes. Mindkettőtől megvédenénk Magyarországot" - mondta[iv]. (Felhívom a figyelmet az ellentmondásra: ha Vona is azt akarja, hogy ne legyen hazánk bevándorló ország, akkor mi a különbség közte és Orbán között? A kivándorlás nem azonos indíttatású a migrációval, mivel az előbbi elsősorban gazdasági kérdés.)

Egyetlen párt, egyetlen média sem beszél az elvándorlás okáról, arról, hogy terrorista rombolást végez az USA és az érdekeit kiszolgáló NATO, amellyel milliók életterét számolta fel saját országában, ezzel elűzve őket hazájukból.

Mivel Magyarország a NATO tagja, mi is részesei vagyunk annak, hogy a migráns-helyzet kialakult. Természetszerűen váltunk a migráció célpontjává, a többi NATO országgal együtt. A politikai korrektség (tabu-tisztelet) lehetetlenné teszi, hogy bármelyik párt is szembenézzen ezzel a ténnyel, és olyan lépést helyezzen kilátásba, amely - a veszélyhelyzetet nem növelve - megszűnteti a migráció okát.

Rendszerváltásra van szükség ahhoz, hogy minden következmény megszűnjön (migráció, korrupció, szegénység, egészségügy és oktatásügy megoldatlansága - hogy csak a legfontosabbakat említsem). A jelenlegi, megosztottságon alapuló gazdaságközpontú hatalmat kell felváltani a közszabadság emberközpontú koreszméjével.

Ahhoz, hogy levessük magunkról a szenvedhetetlen igát, és visszavegyük szabadságunkat, lelkünkben kell felszámolni a tabu-tiszteletet. Értelmünkhöz így jut el az igazság!

Az országgyűlési választás eredménye nem hoz rendszerváltást. Ezt a Teremtő beavatkozásának tartom. Szükségünk van a mi felszabadulásunkhoz arra, hogy Európa számára is utat jelöljünk ki. Ez a Magyar Küldetés.

A jövő évi Európai Parlamenti választásokon elvégezhetjük feladatunkat. Ehhez azok egységalkotására van szükség, akik Lelke már képessé tette értelmét feladatunk teljesítésére.

Több mint tíz éve bevezettem a köztudatba a Szent Korona Értékrend fogalmát és meghatároztam értelmezését a Magyar Biblia szerint. Ez a Szent Korona Tan tényleges alternatívája. Ma már sokan hivatkoznak rá (éppúgy, ahogyan a Szabadság Alkotmányára is), de a jelenlegi rendszer módosításának eszközeként, és nem akként, mint a rendszer felváltója.

A választási zaj elülte után szeretném, ha a hivatkozókból tudók válnának egy közös találkozón.

A március 17-18-i szabadság-megemlékezés ennek a találkozónak az előkészítése lesz, bármilyen formában is jön létre.


[i] Bizonyítékot ld. "Összevetés"

[ii] "egyszer lehet elrontani (...), és ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk".

Orbán Viktor szólt arról is, úgy látja: az Európai Unió dűlőre akarja vinni a kvótadöntést még ebben az európai parlamenti (EP) ciklusban, jövőre ugyanis EP-választás lesz, amelyen a bevándorlással szemben álló erők előretörése várható.

(Választás 2018 - Orbán: egyszer lehet elrontani, és ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk)

[iii] Személy szerint megtámadtak azzal, miért segítünk a keresztényeknek Keleten. Azért, mert keresztény civilizáció vagyunk és a keresztények üldözött kisebbség tagjai az iszlám tengerben - közölte.

A politikus kiemelte: a választás tétje az, hogy bevándorláspárti, vagy a bevándorlástól védelmet adó nemzeti politika lesz-e Magyarországon.

Hozzáfűzte: "nagy kultúrának, nagy civilizációnak tekintjük az iszlámot", de ott, ahol van, "mi pedig egy keresztény kultúrkör vagyunk".

(Választás 2018 - Semjén: a választások tétje, hogy bevándorlóország leszünk, vagy sem)

[iv] A Jobbik miniszterelnök-jelöltje egy kolozsvári sajtótájékoztatón szombaton arról beszélt, nem tartja igaznak Orbán Viktor kormányfő megállapítását, mely szerint a választás tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz-e. Rámutatott: az igazi tét éppen az, hogy Magyarország kivándorló ország lesz-e vagy nem.

... a Jobbik kormányra kerülve meg fogja védeni az országot a bevándorlóktól, a kerítés mellé határőrséget telepít, és elutasítja a bevándorlási kvótákat.

"A Soros-terv mellett az Orbán-terv is veszélyes. Mindkettőtől megvédenénk Magyarországot"

Választás 2018 - Vona: a választás igazi tétje, hogy Magyarország kivándorló ország lesz-e


Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.