Nyílt levél Tejfalussy Andrásnak és azoknak, akiket levelével megkeresett

2019.10.02
Kedves András!

973-ban Géza elültetett egy facsemetét, ami idegen a magyar földön. Ennek a facsemetének a neve: zsidókereszténység.

Ez pestis-hatásúvá növekedett ezeregyszáz év alatt.

Amikor Orbán Viktor azt mondja, hogy nem liberális, hanem keresztény demokráciát akar érvényesíteni Magyarországon, akkor ugyanazt nevezi másként, hiszen a Babioni Tórával eltorzított istenhit a választottak liberalizmusnak mondott szabadosságát hirdeti és nem a jézusi kereszténység szerinti közszabadságot.

Ennek a csemetének az erősödése pestis-hatásának növekedését is jelentette.

Leveledben leleplezed ezt a pestis-hatást, de nem lépsz tovább. Márpedig ez egy olyan ok, amely számtalan okozatot termett, ránk kényszerítve egy "szenvedhetetlen igát", ami ellen - a szabadságot génjeiben hordozó magyarként - folyamatosan fellázadtunk, nemcsak a jelzőt megfogalmazó Rákóczi.

Több mint tíz éve írtam "Paradigmaváltás" c. könyvemet. Ebben a leveledben leírt tüneteket bizonyítékokkal alátámasztva ismertettem. Ennek felidézése nem öncélú. Azért említem, mert tartalmazza azt a történelmünkből eredő megoldást is, amely az okot, és ezzel annak összes következményét, megszűnteti.

A megoldás megadása nélkül az ok megjelenítésének, leleplezésének gyakorlatilag semmi hatása nincs.

Ezért ajánlom Neked és leveledben megszólítottaknak azt megoldást, amelynek alapja a Jézusi Tanítás igaz értelmezését jelentő alternatív biblia ("A Világosság beszéde"). Erre, mint Isteni Tanításra épül az a társadalomszervezési rendszer, amely eleink által gyakorolt értékrendet állítja vissza.

Ennek alapja az államalapító és államalkotó nemzetek hatalomgyakorlási- és birtoklási jogának kizárólagossága.

Ez azt jelenti, hogy a zsidók - éppúgy, mint a többi idegen értékrendet képviselő nemzet tagjai - vendégként élhetnek Magyarországon, választhatósági- és választói jog nélkül, és nem birtokolhatnak - legfeljebb felügyelet mellett használhatnak - értékteremtő termelőeszközöket.

Kedves András!

Ismét kihangsúlyozom: a pestist terjesztő okot ismerjük. Kivágása a magyar emberek érdeke.

Ennek az ezeregyszáz éves fának a kivágását az azt gondozóktól nem várhatod, akárhányszor, akármelyikükhöz intézed is követeléseidet!

Tisztelettel:

dr. Halász József,

jogász, elektronikus számítógép programozó, számítástechnikai szakrevizor,

a jobbágysorból 1640-ben felszabadított első szeri pusztabíró, Dékány Sándor leszármazottja.

_______________________________

Feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
Date: 2019. okt. 1., K, 16:25

Subject: Fwd: Kamara-ügyi EMLÉKEZTETŐ (Változtatás nélkül szabadon terjeszthető tájékoztatás)
To: Dr. Varga Judot <miniszter@im.gov.hu>, orban.viktor <orban.viktor@parlament.hu>, P. Kozma Imre OH <kozma.imre@irgalmas.hu>, Novák Katalin <ugyfelszolgalat@emmi.gon.hu>
Cc: Ügyelet ORFK <ugyelet.orfk@orfk.police.hu>, Szeszák Gyula Dr. <szeszak.gyula@gmail.com>, János Drábik <drabikjanos@gmail.com>, Magyarok Világszövetsége elnök <elnok@mvsz.hu>, Euro-Ombudsman <EO@ombudsman.europa.eu>, Pintér Sándor <ugyfelszolgalat@bm.gov.hu>

2./1 Iratjel: "Izrael-FIDESZ-KDNP-paktum".

Izrael megegyezett a FIDESZ-KDNP-vel a nem magyar izraeliták Magyarországra betelepülésében is

(Terjeszthető második közérdekű bejelentés, Dr. Varga Judit igazságügyi miniszterhez.)

1. Továbbra is érvényben van az Alliance Israélite (Izraeliták Szövetsége) Magyarország végleges, teljes elfoglalására 1910-ben meghirdetett "100 éves terve" (melléklet-1). Magyarországot teljes egészében az uralmuk alatt akarják hajtani. Mindig törekednek rá, de ténylegesen most valósul meg. Az országrablási tervük meghirdetésének 2010-ben volt az első 100. évfordulója, amikor a "vörösiszap katasztrófa" okozta figyelem elterelődésekor, a magyarországi országgyűlési képviselők többsége lelkesen megszavazta, az Európai Unió és Izrael vezetői között megegyezésre hivatkozással, hogy Izrael bármely cége "liberalizáltan" betelepülhessen Magyarországra. ("Viszonzásként" magyar cégek is betelepülhetnek Izraelbe).

2. A FIDESZ-KDNP kormány 2010-től azt is megengedte, hogy izraeli és ukrán-orosz nem magyar származású izraeliták is vízum nélkül jöhessenek Magyarországra és itt tartózkodjanak. Lázár János Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjeként mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kérte az ukránok vízummentesítését. Ettől kezdve, a nem magyar származású izraeliek is ide jöhetnek, bármit megvehetnek. Az izraelek cégei, s az ide szült gyerekeik nevére a vízum nélkül beengedett, itt tartózkodó ukrán-orosz zsidók, bármit felvásárolhatnak. Az előző izraeli elnök nyíltan hirdette, hogy felvásárolják Magyarországot!

3. 1990-ben, Pozsgay Imre államminiszterként állítólag megígérte Izraelben, hogy majd 1 millió ukrán-orosz izraelita áttelepülhet Magyarországra! Közben, kb. 1960 óta, kálium túladagolással, újabban "Stop só programmal" ivartalanítanak minket. (Nem cionista izraelitákat is mérgeznek a patkányméreg kálisó étkezési sóként árusításával, lásd a Star-K kosher tanúsítványos kálisó BONSALT hirdetést az interneten!)

4. A Magyarországi Parlament semmibe vette, hogy a nem európai uniós országok nem magyar eredetű izraelitáinak a Magyarországra áttelepülésének megengedéséhez kötelező lett volna a népszavazással való felhatalmazás. Semmibe vették az Arany Bullát és azon alapuló hazai Alaptörvényt! Új Izraelt akarnak nálunk kialakítani? (2013-ban Henry Kissinger, volt USA külügyminiszterről azt írta a "Leleplező" Országkrónika, hogy az arabokkal bánásmódjuk miatt szerinte Izrael 10 évnél tovább nem lesz fenntartható.)

5. Ezekből az valószínűsíthető, hogy az izraeliták 2023-re elbirtokolják, teljesen eluralják a Magyarországot. (Miután majd az övék lesz az Európai Unióban nagy haszonnal tudnak kereskedni az olcsó kínai árukkal?! )

6. Mindezek alapján nyilvánvaló, hogy kik és miért gyengítették le Magyarországot a Trianoni és a Benes dekrétumokkal, Magyarország területei külföldi tulajdonba juttatásával, a magyarok ellehetetlenítésével. A Rákosiék által államosított hazai termőterületeket már a külföldiek is felvásárolhatják. Az olcsó olajfűtésre rábeszéléssel és utána az "olajszőkítésre" hivatkozással a fűtőolaj árának a nagyságrendekkel növelésével, számos magyar ingatlan tulajdonost eladósítottak. Utána sokakat eladósítottak a humusztermelésre képtelen giliszták "humusztermelőként" felvásárlását hitelezéssel, majd olcsó "devizahitel" felvételre felbiztatással is. Jelenleg a gyermekvállalás alapján kapható hitelek felvételére felbiztatással adósítják el a Nemzeti Stop Só program halmozódó ivartalanító hatása következtében végleg nemzőképtelen magyar fiatalok tömegeit!

7. A paksi atomerőmű meglévő szovjet reaktorai eredetileg csak 30 évre tervezett üzemeltetésének 20 évvel meghosszabításával is eladósítási lehetőség jár együtt. Egy valós, vagy szimulált "atomkatasztrófával" is elriaszthatók a túristák. Ezáltal eladósíthatók a növekvő idegenforgalomra berendezkedéshez hitelfelvételre felbiztatott magyarok is! Eddig kb. minden 100. atomreaktor okozott súlyos kataszrófát! Itt négy túlhasznált szovjet reaktor lesz! Lesz hová bebörtönözni az ezek miatt fellázadó magyarokat? Pl. az Óriásstadionokba?!

8. Mindezekről részletes dokumentáció van közzétéve az újwww.tejfalussy.comhonapomon és azon belül működő korábbi honlapjaimon. Ezek ismeretében magad is eldöntheted, hogy kiknek, miket hihetsz el!

Magyarország, 2019. október 01.

Tejfalussy András méréstudományi szakértő, megbízás nélküli kárelhárító (1-420415-0215, an.: Bartha Edit) 2621 Verőce, Lugosi u. 71., néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró és Bartha Béla rendőrfőkapitány unokája. e-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, telefonok: +36 1 250 6064, +36 20 218 1408

(Cégbíróságon hitelesített aláírás)

(Melléklet-2 iratjele: "kamara-ugyi-emlekeztető-190930")

2./2 (Melléklet-1) Közérdekű feljelentés az Alkotmánybírósághoz

NEM JOGÁLLAM, AHOL NEMZŐKÉPTELENNÉ MÉRGEZHETIK A MAGYAROKAT!

Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta:

"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek." (A HÍDFŐ Baráti Köre, Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A, "Országhódítók" c. kiadványából idézve.)

Ezt a célt a hazai kormányok az akadémiai stb. hamis szakértőik segítségével érik el. A Talmud és Ószövetség fajirtó étkezési diszkriminációival. Lásd: Talmud Taanith 10 a. lap, Baba kamma 93 b. lap, 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/1-26.: káliumműtrágyázással mérgeztetik a növényeket és nem engedik tiszta desztillált vizet inni és tiszta konyhasóval kellően sózni a nem zsidókat. Lásd a "Nemzeti Stop só, Menzareform, Chipsadó" törvényi csalással árusított Vivega, Bonosalt, Sara Lee, Horváth Rozis, Bad Ischler, Star kosher Bonsalt mérgező káliumos étkezési sókat. Sikeres a fajirtásuk: egy izraeli kutató közzétette, hogy az ivartalanodási nemzetközi statisztikák alapján a nyugati férfiak 2050-re nemzőképtelenné válását várják, de elfedte a valódi okát. A biológiai hatás vizsgáló mérések egyértelműen bizonyítják, hogy a nemzőképtelenné válás tényleges oka az étkezéssel túladagolt kálium és az akadályozott konyhasópótlás. Nobel díjat is kaptak biológiai kutatók 1950-ben, akik ezt konkrét hatásmérésekkel bebizonyították. Azóta kálium-műtrágyázzák, növényt, állatot és embert mérgezően a nyugati országok élelmiszer növényeit. Tudva azt is, hogy a kosok negyedik nemzedéke is nemzőképtelenné lett a káliumműtrágyával növelt káliumtartalmú legelőn! Azért jósolhatják a nemzőképtelenséget 2050-re, mert akkor esedékes a káliummal műtrágyázással és kálisóval sózással mérgezett emberek negyedik nemzedéke.(Hazánkat kb. 1960 óta mérgeztetik a káliummal. Évenként egy nagyvárosnyi ingatlant ürítenek ki vele. Kínában és a többi keleti országokban műtrágyaként és étkezési sóként sem használtak mérgező mennyiségű káliumot. Ezért ezek gazdagjai 2050-től olcsón felvásárolhatják, elbirtokolhatják a vegyi fegyver káliummal fajirtással kiürített magyarországi ingatlanokat.) Az izraeliek hamis okokra hivatkozó ivartalanodási jóslata, a kipusztulásunk eltitkolt okát bizonyító biológiai hatás mérések és a sok méréstudományi nemzetközi szabadalmam is megtekinthető a www.tejfalussy.com honlapomon. Lásd: 8, 10. és 61. videók, 1., 52., 58. és 101. email könyveim, GTS-Antirandom, MEHNAM 944. stb.

Verőce, 2018. március 16.

Tejfalussy András megbízás nélküli kárelhárító szakértő mérnök (1-420415, 0215, an: Bartha Edit) 2621 Verőce, Lugosi u. 71. tejfalussy.andras@gmail.com

Mellékletek:

---------- Forwarded message ---------

Feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>

Date: 2019. szept. 30., H, 20:26

Subject: Kamara-ügyi EMLÉKEZTETŐ (Változtatás nélkül szabadon terjeszthető tájékoztatás)
To: Orbán Viktor <viktor.orban@parlament.hu>, <dr@kincsesgyula.hu>, Szeszák Gyula Dr. <szeszak.gyula@gmail.com>, P. Kozma Imre OH <kozma.imre@irgalmas.hu>
Cc: Bonyhády Elek <argumentkft@t-online.hu>

Kamara-ügyi EMLÉKEZTETŐ (Változtatás nélkül szabadon terjeszthető tájékoztatás)

Bonyhády Elek kamarai szakértő barátunkhoz is megküldött közérdekű bejelentési kérdés: "Miért engedik a Kamarák a patkányméreg kálisó kóser tanúsítványos BONSALT étkezési sóként árusítását?" (SMS 2019. 09. 30 17:25)

A részletekről lásd a www.tejfalussy.com honlap "Intézkedéseink" rovatában is közzétett 1114. sz. alábbi dokumentumokat:

1. Ételmérgezés elhárítási közérdekű bejelentés a Magyarországi Alkotmánybíróság Elnökéhez, valamint pótmagánvádat is megalapozó feljelentés a Kúria Legfelsőbb Bíróság Elnökéhez, a bejelentő által a Magyar Tudományos Akadémia helyett végzett (PTK szerinti) "megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel" keretében.(Iratjel: Alkbir-Kuria-elnokokhoz-nepirtas-elleni-kozerdeku-bejelentes-APLA-info-190930)

2. Fajirtás akadályozásaként, Orbán Viktor miniszterelnök valamint Dr. Kincses Gyula volt egészségügyi államtitkár és az ORFK részére is, a Magyar Orvosi Kamara (mindenkori) vezetőit érintő fő kérdések. (Iratjel: fajirtoorvosikamara-190927)

3. Petition to the Secretary-General of the United Nations (on benevolent intervention in the affair of prevention of health damage of public interest / i.e. "negotiorum gestio"/ ; in other words: on damage prevention instead of the governments of Hungary and other ones) (Iratjel: UN-WHO-190331-ENSZ-WHO-190716-En)

4. Tisztelettel kérem a Pápát, Oroszország és Amerika Elnökeit, hogy személyesen tanulmányozzák az itt leírtakat, s foglaljanak állást, lépjenek fel az országokat mérgező műtrágyázási- és sózási csalások ellen. A HAAREC (izraeli) lap szerint 2050-után nem marad nemzőképes nyugati férfi, de "keresik az okát", a megtalált okairól és a védekezési módokról a Pápát és Oroszország és Amerika elnökeit tájékoztatás. (Iratjel: Ferencpapa-es-Putyin-es-Trump-elnokok-tajekoztatasa-190929-facebook).

5. Másolat az ATV televízió "Fórum" műsorában "szalaghírként" közzétett közérdekű kárelhárítási célú észrevételeimről. (Iratjel: atv-forum-szalaghir-kozerdeku-karelharito-eszreveteleim)

Budapest, 2019. 09. 30. Tejfalussy András

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban a tatika1945@gmail.com címre! Köszönöm.