Orbán Viktor Izraelben - érdeke ellenére - kiadta a parancsot szándéka meggátolására

2018.08.09

1994-ben Horn Gyula kijelentését sokan nem értették: "Elég négy millió magyar Magyarországon."

Az értetlenség fokozódott, amikor az első Orbán Kormány lehetővé tette a "Holokauszt múzeum" létrehozását, de egy 1956-os emlékhelyre nem adott pénzt.

2004-ben már gyanús volt, hogy a zsidóság nem akarja "kisebbségi nemzetként" (államalkotó nemzetként) bejegyeztetni magát.

2007-ben vált egyértelművé Horn bejelentésének értelme, az emlékek fontossági sorrendjének érvényestése, az államalkotó nemzetté nyilvánítás megtagadása. Simon Peresz egyértelműen meghatározta szándékukat: " ... felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát."

2010-ben a Magyar Országgyűlés a kettős állampolgárságról szóló törvény módosításával korlátlanul biztosította a magyarországi felmenőkkel rendelkező zsidók állampolgárrá válását. Ezt Feldmájer Péter a holokauszt túlélőinek tett történelmi jóvátételként üdvözölte.

2011-ben Zoltai Gusztáv Magyarországra nézve megerősítette Pereszt, és értelmet adott a korlátlanul megszerezhető állampolgárságnak, amikor a 14. Zsidó Nyári Fesztivál megnyitóján bejelentette igényüket arra, hogy Magyarországom államlapító nemzetként meghatározzák a társadalom életét: "elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje, mi is országalapítók vagyunk".

2008-ban felreppent egy hír, mely szerint a magyarországi pártok Izrael Budapesti Nagykövetségén olyan szerződést írtak alá, amely lehetővé teszi izraeli állampolgárok tömeges magyarországi betelepedését.

(A hír kiszivárogtatóját valótlan információ terjesztése miatt elítélték.)

Orbán Viktor minap véget ért izraeli látogatásával kapcsolatosan tegnap az alábbi írást tette fel dr. Fóris Eszter a közösségi oldalra:

(Az írásban hivatkozott paktum értelemszerűen a 2017. júliusában, a Visegrádi négyek vezetői és Nethanjahu találkozójának idején keletkezett, és Orbán mostani látogatása alkalmával ennek taktikai lépéseit dolgozhatták ki.)

"A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal. A paktum lényege:

Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik.

A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban.

Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál.

Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra - stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. - és a korrupciót, hiszen minden fillér, amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja."

Mivel az írásban felhozott tények igazak, valamint EU-, vagy ENSZ-kompatibilis érv a migránsok befogadásának elhárítására nincs, minden gondolkodó emberben felmerült a kérdés: Magyarország népességének csökkenése meddig folytatható, Magyarország fennmaradásának veszélyeztetése nélkül.

A választ az írás tartalmazza: Magyarországon a hatalomgyakorlást a zsidóknak kell átvennie, amit a betelepítéssel lehet fenntarthatóvá tenni. Vagyis nem a migránsoknak, hanem a zsidóknak kell a hely Magyarországon!

A tapasztalati tények (empirikus bizonyítékok) ezt támasztják alá, akár volt paktum, akár nem, akár titkolják, akár nem.

_____________________________________________

Aki ezek után csak felháborodik, utcára megy hőbörögni, vagy továbbra is a zsidókereszténység és a nyugati civilizáció "köztiszteletben álló" megmondóembereinek az igéit hallgatja, nemhogy üresfejű álmagyar, hanem "sehonnani bitang ember, aki, ha kell, halni nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete".

Mivel nemcsak kell, hanem lehet is tenni, a szófosókat, az önagyonüllésezőket, az önigazolókat, az önmutogató senkiháziakat minden magyar embernek ki kell közösítenie, és a megvetés minden eszközével meg kell aláznia.

Kelt Szegeden, 2018. Áldás havának 27. napján.

Halász József

Ui.: Annak, aki nem tudná: az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere nemzetállamot épít, amelyben a birtoklás és a hatalomgyakorlás a Szent Korona Tagok (államalapító és államalkotó nemzetek tagjai) kizárólagos joga. A zsidóság nem tartozik ebbe a kedvezményezett körbe. HJ

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.