Napló a politikai korrektséggel szembeni zéró toleranciáról

Tegnap már a tizedik ismeretlen ember állított meg gratulálva az utcán, mert ott volt a SzegedMa rendezvényen, vagy látott a tévében. Elmondták, hogy ők érezték, hogy valami van a migráció hátterében, és a kvótarendszer elrendelésének is van valami alapja, de csak most tudják meg, hogy mi az.

Szeptember 6-án a SzegedMa klubban előadást tartott ifj. Lomnici Zoltán a migráns kvótarendszerrel kapcsolatban. Előadásának vezérgondolata az volt, hogy a politikai korrektséget (vagyis a homályosítást, tények elhallgatását) el kell vetnünk, mert a választóknak tudniuk kell mindenről az igazságot, így arról is, hogy Brüsszel milyen végveszélybe akarja sodorni Magyarországot a kvótarendszer ránk erőltetésével.

Hozzászólásomban a politikai korrektség elvetésének szellemében megkérdeztem, hogy miért nem beszélnek a migráció okáról, vagyis arról, hogy az USA és a NATO terrorista háborúi űzték el hazájukból a menekülteket,és a Magyarország által is elfogadott Lisszaboni Szerződés ad lehetőséget a kvóta elrendelésére.

Ezt a hozzászólást rögzítette a szegedi egyik tv-állomás és tette fel műsorára. A megszólítók vagy a rendezvényen voltak, vagy ezt a tv-műsort látták és gondolták tovább.

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Boldogasszony Anyánk oltalma alatt, Pusztaszeren 1126 év után ismét Logosz-nemzetté válik az egyetemes magyarság, a hagyományok szerinti "nomád" Szeren.

A 2009-es karácsonyi üdvözlőkártyáján Tőkés László "történelmi jelentőségű alapműnek" minősítette "Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona[1]" c. jogszabály-tervezet gyűjteményt.

Amikor az ez évi, 3. Betlehemi Csillagállás Nap feladata egyértelművé vált, amint az is, hogy milyen előkészületek szükségesek, halvány jelzést éreztem a Boldog Őshonos Nemzetek Mutatórendszere (BŐNM) kidolgozásának szükségszerűségére.

Rendszerterv

2020.07.23

Néhány "köztiszteletben álló ember" trianoni beszéde azt bizonyítja, hogy elkezdődött az a folyamat, amely az emberközpontú, konföderatív társadalomszervezést lépteti a gazdaságközpontú, föderatív helyére.

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.