Napló a politikai korrektséggel szembeni zéró toleranciáról

Tegnap már a tizedik ismeretlen ember állított meg gratulálva az utcán, mert ott volt a SzegedMa rendezvényen, vagy látott a tévében. Elmondták, hogy ők érezték, hogy valami van a migráció hátterében, és a kvótarendszer elrendelésének is van valami alapja, de csak most tudják meg, hogy mi az.

Szeptember 6-án a SzegedMa klubban előadást tartott ifj. Lomnici Zoltán a migráns kvótarendszerrel kapcsolatban. Előadásának vezérgondolata az volt, hogy a politikai korrektséget (vagyis a homályosítást, tények elhallgatását) el kell vetnünk, mert a választóknak tudniuk kell mindenről az igazságot, így arról is, hogy Brüsszel milyen végveszélybe akarja sodorni Magyarországot a kvótarendszer ránk erőltetésével.

Hozzászólásomban a politikai korrektség elvetésének szellemében megkérdeztem, hogy miért nem beszélnek a migráció okáról, vagyis arról, hogy az USA és a NATO terrorista háborúi űzték el hazájukból a menekülteket,és a Magyarország által is elfogadott Lisszaboni Szerződés ad lehetőséget a kvóta elrendelésére.

Ezt a hozzászólást rögzítette a szegedi egyik tv-állomás és tette fel műsorára. A megszólítók vagy a rendezvényen voltak, vagy ezt a tv-műsort látták és gondolták tovább.

Amikor a 2019-es Betlehemi Csillagállás Napját követően megfogalmazódott a szükségessége a Szent Korona Értékrend által alkotott Bárka benépesítésének a kigyomlált adatok és a kiirtani szándékolt emlékek újjáteremtésével, azaz az Értékend ismertetésével, még nem lehetett közeljövőben bekövetkező eseménnyel bizonyítani ennek szükségességét.

Fel kell készülnünk a tényleges rendszerváltásra. A minap olvasom az egyik amerikai vezető közgazdász nyilatkozatát, amiben azt írja le, hogy a válság elkerülhetetlen. A kérdés az, hogy mi lesz a kapitalizmus után?

Most a "bőség fiai" ismét a szeretet helyébe léptetett vetélkedéssel élnek a Tudás által épített pompás városaikban - az égiek segítsége nélkül. Eltértek a Teremtő és az Ember közötti Szövetségtől, az Ősoktól, az Isteni Iránymutatástól (az Alkotó Alkotásának működtetési szabályától - vagyis az Alkotmánytól) és a Sátáni Iránymutatást követik.

Több választást kihagytam, mert a pártrendszerben a választás a diktatúra hatalmának megtartási eszköze.

Az nem lehet kétséges, hogy önmagunkban kell a Sátáni iránymutatást követő cselekedeteinket elrendezni, éppúgy, mint ahogy az sem, hogy ezt követően leszünk képesek arra, hogy az Isteni iránymutatásnak megfelelő tettekkel ellensúlyozzuk azokat a következményeket (karmákat), amelyek e nélkül lelkiismeretüket meg-megszólaltatják addig, míg...

Kérlek, írj véleményt a naplómmal kapcsolatban! Köszönöm.